The Hungry Phonemics - Walkin Cane

Behövs i värmen

Just när man tränar så är det extra viktigt att man dricker mycket och speciellt om man är någonstans där det är väldigt varmt. För att man inte ska bli uttorkad och att man inte ska bli så trött så är det bra att se till att man dricker tillräckligt och att man kan gör det man ska så att kroppen mår så bra som möjligt.
Ja det är härligt att man kan göra saker som gör att man mår bra och att man tycker att det är kul att hålla igång.
Något som hjälper många är att ha med sig en sportdryck som man kan dricka av när man tränar så att man på det sättet kan få lite mer kraft och energi att fortsätta.

Bra med rätt hjälpmedel

Ja det är bra att få rätt hjälp medel medan man tränar så att det blir så bra som det bara kan bli, och när man tränar så är det väldigt viktigt med att man äter och dricker rätt. Så att kroppen kan återhämta sig på bästa sätt. Det hjälper och gör att man tycker att det är roligt att träna, för det ska vara kul att träna och man måste se till att man kan göra det på lång sikt och inte bara en kort period. 
För om man inte har en långsiktig plan med sitt tränande så blir det lite meningslöst eftersom träning är något som verkligen är en färskvara, så det gäller att göra det heal tiden för att det ska göra oss gott och att vi sak må så bra som vi bara kan. Ja det är viktigt att man mår bra och att man hittar ett sätt som fungerar i längden så att man kan ta det lugnt och ha det skönt när man väl tränar det är det man vill åt.