The Hungry Phonemics - Walkin Cane

Konsult inom bygg

Det här känns faktiskt riktigt bra, dem var jättetrevliga allihopa i Arnes familj. Är detta något lurigt eller kan det faktiskt vara så att Arne bara ville hjälpa oss trots allt. Det är klart att man undrar och är på sin vakt när man träffar någon såhär inbjudande som man aldrig har träffat förut. 

Vi slår oss ner vid matbordet och mamman i huset har lagat en super god lasagne och den smakar gudomligt gott. Dem frågar vart vi bor och hur vi ska ta oss hem. Om vi kanske behöver en matlåda på färden. 

Jag har letat efter en byggkonsult hela veckan men ingen har nått upp till mina krav. Nu har jag äntligen hittat den perfekta. Jag är så nöjd med honom, kommer att anlita honom fler gånger garanterat. 

Just nu skulle jag vilja åka hem och fira Stefan och äta en massa gott fika och träffa familjen och bara ha det mysigt resten av kvällen.